Lúdas Matyi egy Tök Jó fesztiválra várja a látogatókat

  A Bikali Tök Jó fesztivál egy olyan helyi kezdeményezés, amit a településen élő aktív, faluszépítő közösség 2016 óta minden évben megrendez. Az ország legtöbb fesztiváljától eltérően itt nem koncertekkel, street food kocsikkal és csillámtetoválással várják a vendégeket, hanem a „Bikali csikótojás" csodás történetével, finom és hagyományőrző tökből készült ételekkel, italokkal és süteményekkel.

  Forrás: Pixabay.com

  De lesz ügyességi és tökfaragó verseny is. Lehet majd helyben tökfigurát készíteni, de, aki már otthon elkészítette az alkotást, az is elhozhatja a bírálatra.

  A 2019. szeptember 28-ra tervezett esemény másik fő programpontja a Bikali Amatőr Színjátszók előadása lesz. A profivá alakult csoport Lúdas Matyi című darabját adja majd elő, mely messze földön híressé teszi a települést – olvasható a fesztivál sajtóközleményében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!