A pokol konyhájának séfje új gasztro-utazós show-val jelentkezik

A pokol konyhájának séfje, Gordon Ramsay egy éve jelentette be, hogy új műsort forgat. A tévés gasztro-sorozatok és a nemrég elhunyt utazó sztárséf Anthony Bourdain rajongói már akkor lecsaptak a hírre és elkezdtek röpködni a gyanúsítgatások. Sokan úgy érezték ugyanis, hogy az új show koncepciója az Anthony Bourdain: Nem séfnek való vidék ( Anthony Bourdain: Parts Unknown) koppintása.

Ramsay éppen a sorozatot promotálja a NatGeo konferenciájánForrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Ramsay ennek ellenére leforgatta a részeket annyi változtatással, hogy az eredeti címet, ami Gordon Ramsay: Uncharted Territory volt, lerövidítette és Gordon Ramsay: Uncharted név alatt futtatta fel. A sorozatot a National Geographic csatornáján debütál 2019. július 21-én.

A friss trailer képsorai azt mutatják, hogy Ramsay megdolgozik majd a betevőért. Kalandjai során sziklát mászik, szamár segítségével gyümölcsöket passzíroz, fára mászik és dzsungelt jár. A vidékre jellegzetes receptek megfőzése már csak azután jön, hogy az alapanyagokat beszerezte - írták a Delish.com oldalon.

A tudományos tévécsatorna szerint ez a sorozat antropológiai felfedezőtúra lesz a különböző kultúrák konyháján keresztül. Ramsay az első hat epizódban megfordul majd Alaszkában, Hawaii szigetén, Laoszban, Marokkóban, Új-Zélandon és Peruban. A július 21-i premierben a perui kalandokat láthatjuk majd, "Peru's Sacred Valley" (Peru szent völgyében) címmel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek