Már előjegyezhető a világjáró séf emlékére íródott könyv

  Idén májusban kerül a boltokba az Anthony Bourdain emlékére íródott könyv, amiben olyan ismert emberek emlékeznek meg a séfről és mesélik el közös történeteiket, mint Barack Obama, José Andrés séf, Bourdain jó barátja és séf partnere Eric Ripert, valamint a filmrendező Ken Burnsolvasható a thedailymeal.com oldalán.

  Forrás: thedailymeal.com / facebook

  Az Ecco kiadó szerint, a tavaly júniusban elhunyt sztárséf emlékére összeszerkesztett könyv, tökéletes memento azoknak, akik Bourdain filmjein keresztül ismerték meg a világban élő embereket, akik a séf szerint nagyon is hasonlóak. A kötetben megjelennek a forgatások alatt szövődött kapcsolatok és az embereket összekötő ételek fontossága is.

  Bár a könyvet eredetileg csak pár példányban nyomtatta volna ki a CNN tévécsatorna – emlékül Bourdain tizenéves lányának –, de végül mindenki beleegyezett, hogy a kötetet a rajongókkal és a barátokkal is megosszák. Az Anthony Bourdain Remembered 2019. május 28-tól lesz kapható, de az Amazon oldalán már előjegyezhető.

  Címlapkép forrása: NOTIMEX/Cortesía Cnn / AFP

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!