Nagy nyeremények 7 percért – Elrajtolt a Nagy Bor Teszt

Negyedik alkalommal mérik fel a hazai internetezők boros szokásait: kezdetét vette az ország bortesztje. A kitöltőkre nyeremények is várnak.

A kutatás 2019. augusztus 31-ig tart. Mindenki, aki ezen időszak alatt ellátogat a Nagy Bor Teszt oldalára és ott kitölti a pár perces kérdőívet, hozzájárul a magyar borfogyasztási szokások feltérképezéséhez, mindemellett két garantált ajándékot is kap és indul a közel 900 000 Ft értékű nyereményekért.

A kép csak illusztrációForrás: Pixabay.com

Az elmúlt három évben 80 ezren töltötték ki a Nagy Bor Tesztet, ez a szám pedig azt mutatja, hogy ez valóban az ország bortesztje, hiszen másik, hasonlóan nagymintás kutatás nem létezik a témában. Így derülhetett ki tavaly, hogy a magyarok legnagyobb része évente egyszer indul boros kirándulásra, a legkedveltebb úti cél Villány, Tokaj és Eger, illetve hogy a legfontosabb döntési szempont a borvidék ismertsége.

A szervezők szerint 2019-ben a kitöltők száma meghaladhatja majd a bűvös 100 000 főt. A reprezentatív kutatás többek között olyan kérdésekre keresi a választ, mint melyek a kedveltebb szőlő- és borfajták, hol és milyen gyakorisággal fogyasztanak bort, hol szerzik be azokat. A Nagy Bor Teszt 2016‐ban jelent meg először. Előtte a témában nem készült ilyen átfogó, a változásokat is elemző körkép.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek