Három hétre ínyenc falatok és jó zenék foglalják el Zágráb központját

Idén először rendezik meg Zágráb központjában a "Baš Naš gourmet & music festival" gasztronómiai és zenei fesztivált, amely három héten át visz fergeteges hangulatot a horvát fővárosba – tudtuk meg a Dnevnik napilap turisztikai híreiből.

A tenger gyümölcseiből készült finomságokat is megkóstolhatjaForrás: Shutterstock / Készítette: Lisovskaya Natalia

A fesztivál minden napján szórakozással és ínyenc falatokkal várják a vendégeket. A színpadon ismert együttesek lépnek majd fel: a Neno Belan & Fiumens, Edo Majka, Elemental, Vatra, Scifidelity Orchestra, RNB Confusion, The Lollipops, Single Ladies - Beyonce Real Tribute Band, de a közönség a Amy's House - Tribute band to Amy Winehouse muzsikájára is szórakozhat.

A jó zene mellé finom falatok is dukálnak: különleges tengeri herkentyűket, ínyenc hamburgereket, vegetáriánus ételkülönlegességeket és tavaszi desszerteket lehet kóstolgatni, valamint helyi tradicionális finomságok is felsorakoznak a szakácsok kínálatai között.

Tavaszi desszerteket is lehet kóstolgatni, egyebek mellett a képen látható finomságból is ehetnekForrás: Facebook / Baš Naš gourmet & music festival

A szórakozást tovább fokozzák egy kilátóval, amelyről a zágrábi naplementét is megcsodálhatják. Ha már a magaslatoknál tartunk, jó ha tudják, hogy három mediterrán tetőtéri bárt is kialakítanak, ahol szintén különleges élményt ígér a város panorámája melletti poharazgatás. A szórakoztató rendezvény május 30-tól június 16-ig lakja be a mediterrán várost.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek