Ínyenc street food különlegességek illatoznak Belgrád központjában

  Belgrád szívében, a Tašmajdan-parkban rengeteg street food ételkülönlegesség közül válogathatnak az arra járók egész hétvégén, a világ számos szakácsa vonult ki a szerb főváros első ízben megszervezett Street Food Fesztiváljára. A helyi finomságokat is megtalálják az asztalokon.

  Ínyenc falatokat kóstolhatnak a belgrádi fesztiválonForrás: Shutterstock / Készítette: Josep Suria

  A szerb gasztronómiai rendezvényen New York-i, londoni, tokiói és koppenhágai gyorsételeket is megízlelhetnek a napokban - több, mint 15 szakács mutatja be tudását a fesztiválon. Az érdeklődők egészséges gyorsételek és különleges ízek közül válogathatnak. Az is fontos szempont, hogy az ételre nem kell sokat várni, 10-15 perc alatt elkészül a kiválasztott finomság.

  Belgrád központjában nemcsak finomságotlezsnek, hanem sokféle ital közül is lehet válogatni, ráadsáként pedig koncertek is kísérik a több napos programot. A vendégek a gyorsételek mai trendjeiről szóló előadásokon is részt vehetnek. A rendezvény vasárnap, azaz május 12-én ér véget - írja a szerb Turistički Svet magazin.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!