Bárki beleszólhat, milyen legyen a Belvárosi Sörfesztivál új söre

  Immár harmadszor rendezik meg a Belvárosi Sörfesztivált Budapesten, a Szabadság téren, 2019. június 5. és 10. között. A fesztivál szervezői, idén először, a fogyasztók segítségével készítik el a rendezvény saját sörét. A Magyarországon egyedülálló kezdeményezés lényege, hogy egy kérdőív segítségével bárki befolyásolhatja többek között a készülő sörkülönlegesség típusát, alkoholtartalmát és színét is – olvasható a sajtóközleményben.

  Forrás: Belvárosi Sörfesztivál

  Belvárosi Sörfesztivál 6 napja alatt mintegy 250-féle sörkülönlegességet kóstolhatnak a látogatók. Az ingyenes rendezvényre idén először készül olyan sör, amely receptjébe a fogyasztók is beleszólhatnak. A fesztivál szervezői a First Craft Beer kisüzemi sörfőzdével működnek együtt, hogy elkészüljön a „közös sör", ami a helyszínen kóstolható street foodokhoz is passzol. A folyamat során a sörkedvelő közönség a fesztiválsör olyan paramétereit is meghatározza, mint az alkoholtartalom, vagy a szín, illetve, hogy erősebben vagy enyhébben komlózott, láger vagy ale típusú legyen a végeredmény.

  Ha szeretnének részt venni a „sörfőzésben", akkor ötleteiket és a kívánt jellemzőket, az erre a célra létrehozott kérdőív kitöltésével küldhetik be 2019. május 13-ig. Miután a szervezők összesítik a szavazatokat és jellemzőket, a First Craft Beer-nél azonnal megkezdődik a munka, hogy a rendezvény június 5-i megnyitóján már a friss sört kortyolhassák.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!