Fesztivál egy zöldebb, madárcsicsergősebb belvárosért!

  A szervezők ötödik éve rendezik meg a Madarak és Fák napját a Kazinczy utcában. A rendezvény lényege, hogy Erzsébetváros lakói és az utcában működő vendéglátóhelyek összefogva ünnepeljék a belváros közepén újjáéledő természetet és létrehozzanak egy élhetőbb, zöldebb, madárcsicsergősebb, és párbeszédalapúbb belvárost.

  Forrás: Anna Honfi / Madarak és Fák napja a Kazinczy utcában / Facebook.com

  A 2019. május 11-re tervezett „ünnepen" a Kazinczy utca teljes egészében a gyalogosoké lesz, a környező vendéglátóhelyek pedig zenés produkciókkal, finom ételekkel és kézműves workshopokkal várják a látogatókat.

  A reggel 10-től egészen este 8 óráig tartó rendezvényen várja majd az érdeklődőket a Mika Tivadar Mulató, a Kőleves, ahol Menedék Bazár és sütivásár is lesz. A Kízimír 13 órától szervez programokat, az Ellátó Kert délután 17-től nyit, a Jancsó Art Galery-ben pedig 12 órától nyílt nap lesz. A Szimpla Kert előt, pedig jobbnál jobb DJ-k váltják majd egymást. A folyamatosan bővülő programkínálatról az esemény Facebook oldalán olvashatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!