A legismertebb hollywoodi sztárok kedvenc borát is megkóstolhatják ezen a bor show-n

Április végén 10. alkalommal rendezik meg a VinCE Budapest Wine Show-t. A háromnapos rendezvényen a magyar és külföldi borok mellett szerep jut majd a párlatoknak, illetve az érdekes mesterkurzusoknak és workshopoknak is. Az eddigi évekhez hasonlóan idén is különleges meglepetéseket tartogatnak a szervezők, és számos újdonsággal is készülnek.

Forrás: VinCE Budapest

A tavalyi évben közel 6000 látogatója volt a Várkert Bazárban megrendezett Wine Show-nak, ahol ezernél is több különböző borral és nemzetközi kitekintést nyújtó mesterkurzusokkal várták a vendégeket. Idén, 2019. április 25-27. között a borászoknak, a hazai és nemzetközi szakmai látogatóknak és a borkedvelőknek ismét lehetősége lesz arra, hogy találkozzanak és tanuljanak is - olvasható a sajtóközleményben.

A sétálókóstolókat és kiállítókat, valamint a gasztronómia felhozatalt ebben az évben is kiegészítik a mesterkurzusok. A VinCE Budapest 10. születésnapja alkalmából ikonikus termelők érkeznek az eseményre, hogy meséljenek a legjobb dűlőkről és a legérdekesebb történetekről. A rendezvény zárónapján a világlátott erdélyi sommelier, Szabó Zoltán osztja meg élményeit a közönséggel, ráadásul olyan különleges tételeket is megkóstolhatunk vele, amelyeket a legismertebb hollywoodi sztároknak kínált fel az elmúlt években.

Az egyik 2018-as mesterkurzusonForrás: VinCE Budapest

Az esemény ideje alatt a nemzetközi borvilág is számos tétellel képviselteti magát: olyan ismert és elismert márkák képviselői lépnek színpadra, mint az olasz Antinori és a Mionetto, vagy a portugál Symington, de lehetőség nyílik a vörösboros világ legismertebb házasításainak alaposabb megismerésére is, Bordeaux-tól Kaliforniáig. A VinCE Budapest Wine Show-ra és a mesterkurzusokra külön kaphatóak jegyek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek