Népszerű főzős tévéshow díszleteinek mintájára nyílik étterem Dubajban

Dubaj mindig is a legek városa volt, így nem csoda, hogy 2019 áprilisában itt nyitják meg a MasterChef tévés főzőműsor első éttermét. A hazánkban is népszerű nemzetközi tévéműsor az új Millennium Place Marina épületében kap helyet 'MasterChef, the TV Experience' név alatt. A dizájnos vendéglátóhely érdekessége, hogy nemcsak sima vacsora és ebéd foglalásokat lehet majd leadni, hanem beszélgetésekkel egybekötött esteken is részt lehet majd venni. Ilyenkor egyes versenyzők és nyertesek is jelen lesznek, és legismertebb ételeiken keresztül mesélnek az élményeikről a vendégeknek – írták a Lonely Planet oldalán.

Ahogy a műsorban, úgy az étteremben is megjelennek a különleges alapanyagokForrás: MasterChef / facebook.com

Az étterem konyhájáért és menü összeállításáért a venezuelai születésű Maria 'Margarita' Vaamonde-Beggs séf felel; illetve 180 emberrel dolgozik majd együtt a tökéletes éttermi élményért. A tervek szerint az étterem fogásai között megjelenik majd a show szinte összes receptje, képviselve mind az 52 helyszínt, ahol a programot forgatták.

Összetéveszthetetlen dizájnForrás: MasterChef / facebook.com

A belsőépítészeti dizájnt az Endemol Shine Group által forgalmazott, a Fox csatornán látható MasterChef stúdió berendezése ihlette. Sötétbarna, faszerkezetes belsőkialakítás, szűrt-, narancsos és kékes fények, robosztus faasztalok, valamint kényelmes kanapés bár megoldások várhatók. Bár egyelőre csak Dubaiban nyitnak ilyen éttermet, a forgalmazócég már gondolkodik más helyszínekben is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek