Badacsonytördemicen a legszebb kocsonyákat keresik

  Tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Badacsonylábdi Partszépítő és Fürdőegyesület a kocsonya szépségversenyt, amelyet február 10-én, szombaton tartanak a badacsonytördemici faluházban.

  Ezen a versenyen nem az ízeket, a külcsínyt pontozzákForrás: Badacsonytördemici Kocsonya Szépségverseny

  A szépen remegő tálkányi kocsonyákat szombat délután egy és kettő óra között leadni, az idei évben először egy külön kategóriában a gyerekek is nevezhetnek. Amíg a zsűri esélyeket latolgat, addig a látogatók a helyi néptáncegyüttes műsorára, tombolára, forralt borozásra és kocsonya kóstolásra számíthatnak. De a rendezvény ideje alatt vásárolni is lehet majd a házias, hagyományosan elkészített kocsonyákból.

  Ha kíváncsiak arra, hogy az olyan farsangi fogásokat, mint a fánk, a kocsonya vagy a disznótoros, hogyan lehet egy picit gyomorkímélőbb módon elkészíteni, akkor olvassák el itt dietetikusunk tanácsait.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!