Óriási bulikkal vár a siófoki Plázs

Keddtől-csütörtökig ingyenes bulikkal vár a Balaton-parti Plázs, hétvégente pedig a nyár legvadabb partisorozataival és koncertjeivel, ismert DJ-kkel, EB közvetítésekkel és testépítő versennyel várják a kikapcsolódni vágyókat.

A siófoki Plázson évek óta hatalmas bulikat tartanakForrás: presspresso

Bulik hétköznap

Szerda esténként a Plázs Music Teraszán a Good Vibes eseménysorozaton táncolhatunk a legjobb slágerekre, de a foci drukkereknek sem kell hazamenniük, ha a közvetítést szeretnék nézni, ugyanis a Plázs 72 négyzetméteres LED falán követhetik az EB elődöntő eseményeit.

Csütörtökön DR BRS rendel a Plázs Music Teraszon, hip-hop, r&b, reggaeton és a legjobb magyar dalok mesteri adagolásával.

Bulik hétvégén a Plázson

Pénteken a Plázs Nagyszínpadán Curtis és Bruno x Spacc lépnek fel. A Plázs Arénába Metzker Viktória mellé ezúttal Yamina érkezik, így összeáll a Tits Gang egy hatalmas bulira. A Music Teraszon a Flashback Fridays vár minden pénteken, a legnagyobb klasszikusokkal, legyen szó retro, r&b, rap, hip-hop vagy éppen pop dallamokról, itt elmerülhetsz a jól ismert slágerekben. A techno szerelmeseinek is érdemes pénteken az irányt Siófok felé venni, ugyanis a Forge szervezőbrigádja a hazai techno élvonalát sorakoztatja fel péntek este a Clubban: Mateo&Spirit, Metha, Raul Young, Deep Colors és Polar is a DJ pult mögé állnak.

Szombaton még feljebb tekerhetjük a fordulatszámot a Plázson, a Nagyszínpadra ugyanis jön T.Danny és KKevin, utána pedig folytatódik az Ultra Color Fesztivál négy helyszínen: az Arénában az ausztrál Restricted, Jackwell, Koósz Milán, Stephanie és Yamina, a Beachen Adam Ajkay, Barta, Elektra és Metzker Viktória, a Clubban Chrstphr és Gabriel Dancer, a Tezenis Színpadnál pedig Barta, Nikita és Subpop keverik a forró dallamokat.

Vasárnap levezetésképp a parton a Corona Sunsets / Follow The Sun eseményen a Zenebona Records dj-i hozzák a legmenőbb organic, deep, progressive és afro house zenéket, majd este együtt izgulhatunk a foci EB döntőjén, a Plázs óriás kivetítője előtt.

További programok júliusban a siófoki Plázson:

Jövő héten a Plázs és Bahart közös Boat Partyján a Truesoundsos kapitányokkal, Peter Maktoval és Gregory S-sel hajózhatunk ki, fellép a Follow The Flow, DJ OTI, alias Sebestyén Balázs, akinek első és egyetlen nyári buliján együtt ünnepelhetjük a szülinapját. Érkezik még a Budapest Bár, Korda György és Balázs Klári, valamint a legnépszerűbb partisorozatok is a Plázsra látogatnak majd.

Egészség és testépítés a Plázson

Július utolsó hétvégéjén 12. alkalommal gyűlik össze a testépítés és az erősport legjava a BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition által megrendezett Muscle Beachen a Plázson. A kétnapos rendezvényen találkozhatsz a testépítés legnagyobb hazai és nemzetközi ikonjaival, megmérettetheted izomerődet és alakodat is többféle versenyen, ráadásul, ha itt vásárolsz, azzal jótékony célokat is támogathatsz.

Kedvcsinálóként nézd meg az egyik legnépszerűbb fellépő, Korda György Reptér című dalának klipjét:

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek