Nézzétek, hallgassátok: Igazi nyári hangulatú klipet készített a Hősök a Balatonnál

Elkészült a 2001 óta aktív, a hazai rap- és poprap-szcéna meghatározó formációjának számító Hősök új dala, a Maradok bent, amihez klip is készült a Balatonnál – írja a likebalaton.hu.

Forrás: Hősök hivatalos/likebalaton.hu

A kisfilmben egy két szálon futó történet bontakozik ki, amelyben három mindenféle élethelyzetbe keveredő fiatal sztoriját követhetjük a Balatonnál. Élményeket gyűjteni, jó dolgokra koncentrálni, átértékelni, mi a fontos – erről szól a Balatonnál forgatott dal. Nézzétek, hallgassátok!

"Több kiindulópontunk is volt a dalhoz. Egyrészt Menthával idén töltjük be a 40-et, és sok minden átértékelődött bennünk az utóbbi években: tényleg nem a pénz és a csillogás, ezek hajszolása számít, hanem a jó dolgok megélése, maradandó és pozitív élmények gyűjtése, amelyek építik az embert. Sok személyes, családi utalást is elrejtettünk a szövegben. Másrészt tisztelgés is a hiphop előtt, ami 50 éve indult Amerikában. Még mindig itt van, még mindig menő, mi is több mint húsz éve nyomjuk, de ugyanúgy szeretjük. Ezek fontos dolgok nekünk, és szerettük volna őket körbejárni, megjeleníteni a dalban" – fogalmazta meg gondolatait a dallal kapcsolatban Eckü.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek