Ezeket az eldugott balatoni strandokat keressétek, ha el akarjátok kerülni a tömeget!

Ha unjátok a zsúfolt balatoni strandokat, van néhány csendesebb, eldugottabb strand az északi és a déli parton is. Íme néhány strand, ahol biztosan nem lesz gond letenítenetek a plédeket, türölközőket a parton!

A forróság a Balaton partján könnyen elviselhető, főleg, ha nem tömegben lehet ezt tenni - illusztrációForrás: Shutterstock/Krisztian Tefner

A Badacsonynál található Bányászstrand például nem a zsúfoltságáról ismert, ráadásul a környék rengeteg programot kínál a borkedvelők és a túrázni vágyók számára. Balatonfenyves bővelkedik a strandokban, ezek közül a legkevésbé ismert talán a Pozsony utcai szabadstrand, amely kifejezetten jó környezetet nyújt a családoknak, hiszen vize sekély és a tömeges fürdőzés sem jellemzi.

A déli parton sem lehetetlen eldugottabb strandot találni. A Balatonlellén a Szirom közi szabadstrand kevésbé felkapott, sok fával körülölelt terület, amely egy büfével és egy játszótérrel rendelkező kis strand ideális azoknak, akik kicsit nyugodtabb körülmények között szeretnék élvezni a Balatont – írja a magyarnemzet.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek