Hetven szerelmes helyszínnel vár a hétvégiéig a csókok városa a Balatonnál

Valószínűleg az első kérdés, ami felmerült bennetek, az, hogy egyáltalán melyik Balaton környéki várost nevezhetik a csókok városának? Nos, ha nem is hivatalos ez a cím, de mindenképpen Hévíznek jár, ahol már múlt hét szombat óta csókpadok, kapuk, szelfi pontok találhatók a város különböző pontjain.

A fotó illusztrációForrás: Pham Trung Kien/Pixabay

Két éve még csak 14 csókpaddal indult a kezdeményezés, de idén már több mint 70 szerelmes helyszín várja a vendégeket, akik február 11. és 19. között megpihenhetnek és fotózkodhatnak a  csodás háttérrel színesített szelfi pontokon.

A kezdeményezést a Hévízi Vállalkozók Egyesülete szervezte. Tagjain kívül magánszemélyek is szívesen bekapcsolódtak a helyszíntervezésbe, így ők is kialakítottak csókpadokat, hidakat, kapukat, hogy mosolyt csalogassanak a járókelők arcára. A szervezkedésbe évről-évre egyre többen kapcsolódnak be, üzletek, hotelek, magánszálláshelyek, vendéglátóhelyek, szolgáltatók és közintézmények is.

Egyébként nem csak a párokra gondoltak a szervezők, mert lesz újra szinglipad is, remélve, hogy talán pont ott és akkor talál rá valakire a szerelem – írja a likebalaton.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek