Kerékpáros központ épül Balatonfüreden

Kerékpáros központ épül Balatonfüreden, a Balatoni Bringakörön, írja a Magyar Kerékpáros Szövetség lapja a bringasport.hu egy közleményben. 

A tervek szerint így fog festeni a kerékpáros központForrás: Magyar Kerékpáros Szövetség/brinagsport.hu

A balatonfüredi BalatonBike365 Port a Balatoni Bringakörön épül, ahonnan mintegy 20-30 km-re a Balaton-felvidékre indulnak a program keretében kitáblázott kerékpározható utak. A várhatóan 2022. tavaszára elkészülő 100 nm-es modern épületben a bringások klasszikus és elektromos kerékpárokat bérelhetnek, a sajátjaikat szervizelhetik, feltölthetik, kisebb kiegészítőket vásárolhatnak, információkat kaphatnak túráikhoz, és megpihenhetnek a bringás kávézóban.

A szolgáltató központ évente minimum 9 hónapon keresztül fog üzemelni, amint elkészül.

A munkálatok a Kisfaludy stranddal szemben lévő telken kezdődtek meg 2021. szeptemberében. A balatonfüredi központhoz hasonló Balatonföldváron és Keszthelyen is épül 2022 folyamán. A központok, a kitáblázott és pihenőhelyekkel ellátott utak, az azokhoz kapcsolódó túraajánlatok, valamint a www.balatonbike365.hu oldal és a hamarosan elérhető BB365 mobilapplikáció a bringások kényelmét szolgálják, hogy a szabadidő minél aktívabb és nagyobb élmény lehessen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek