Keszthelyen benépesítik a kutyás strandot a négylábúak, lesz zene és trükkverseny is

A Dog Beach Fest 2021 elnevezésű rendezvényt július 10-11-re tervezik a szervezők, és a Keszthelyi Kutyás Strandra várják a látogatókat és kutyáikat. A hétvégi programon többek között lesznek kutyás játékok, beszélgetések a felelős kutyatartásról, a kutyák jó táplálásról és testi-szellemi egészségük megőrzéséről, illetve, hogy miként lehet jó kutya-gazdi kapcsolatot kialakítani, ha kiskutya kerül a családhoz.

A kép csak illusztrációForrás: HebiPic / Pixabay

De a beszélgetős programok mellett jönnek kiállítók, lesz tanácsadás, kutyás kvíz a gyerekeknek, és persze a stradolós élmények sem maradnak el - olvasható az esemény Facebook-oldalán. A szombati nap 11 órakor kezdődik a Dog Talk programponttal, ahol egy könnyed nyári csevejre számíthatnak állatokról és védelmükről, zenével, játékkal, nyereményekkel a Nemzeti Állatvédő Központ közreműködésével.

A 16 órakor tartott Trükkversenyen pedig a strand legügyesebb kutyáját keresik majd. A kétnapos rendezvényre a belépődíj 300 forint az embereknek és 200 forint kutyánként. A szervezők jelezték még azt is, hogy a strandra érkező kutyáknak rendelkezniük kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre nem szabad vinni, illetve a kutyakaki felszedéséről minden gazdának gondoskodnia kell a saját kutyája után.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek