Hamarosan ismét kinyit a kutyások kedvenc Balaton-parti helye

Május 15-én nyit a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert. A közel félhektáros, sekély vízparttal és hűs árnyékot adó fákkal rendelkező Park kiváló kikapcsolódási pontot jelent a kutyatartóknak, kutyabarátoknak. A füves terület nagyobb részén a kutyák szabadon szaladgálhatnak, a kutyajátszótér pedig ideális lehetőség arra, hogy a négylábúak kimozogják magukat, akár tréningezzenek is – írja likebalaton.hu.

Egy ilyen hely a kutyáknak és a gazdiknak is ínyére vanForrás: Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert/Facebook

A hazai kutyás turizmus kiemelkedő attrakciója a tavaly nyári szezonban több mint 10 ezer látogatót vonzott, mellyel a régió meghatározó turisztikai szereplőjévé is vált. Az idei évben bővültek a szolgáltatások is: kialakítottak egy kutyás pihenősarkot, lehetőség nyílik napágyak és napernyők bérlésére, továbbá a vendéglátóhely kínálata is bővül.

A sekély vízbe a négylábúak is szívesen bemerészkednekForrás: Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert/Facebook

"Bízunk benne, hogy idén is legalább annyi kutyabarátot köszönthetünk a Parkban, mint tavaly. Továbbra is célunk, hogy a hazai kutyás turizmus kiemelkedő helyszíneként minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk vendégeinknek, és emellett a felelős kutyatartást is népszerűsítsük. Ugyan a járványhelyzet még nem múlt el, de – az előírt szabályok betartása mellett – tervezünk ismét különféle aktivitásokat, rendezvényeket is a nyár folyamán" – mondta Sziládi-Kovács Tibor, a Keszthelyi Kutyás Park üzemeltetője.

A  park minőségi fenntartása érdekében az idei évtől már bevezetik a belépődíjat is, mely emberek esetében 300 forint, kutyák esetében pedig 200 forint lesz.

A nyári nyitva tartás reggel 9-től este 7-ig várható, időjárás függvényében, rossz idő esetén a Park zárva tart. Az üzemeltetők külön figyelmet fordítanak idén is a higiéniai- és járványügyi szabályokra, több ponton is kézfertőtlenítőket helyeznek el, a mosdókat többször fertőtlenítik naponta. Egyben felhívják vendégeik figyelmét is a hatályos szabályok betartására a Park és a vendéglátóhely területén. További információk a Kutyás Park közösségi oldalán találhatók!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek