Keszthely kreatív tippekkel siet azok segítségére, akik kifogytak a randiötletekből

Több hazai településen, köztük Keszthelyen is megrendezik a Szerelmes Kalandtúra névre keresztelt eseményt. Idén a járvány miatt korlátozottak a lehetőségek, de az ötletek tárháza most is széles. A résztvevők teljesíthetik a párjuk valamely kívánságát, romantikus pikniken vehetnek részt vagy megírhatják szerelmük történetét - feladatok egész füzére várja őket az állomásokon.

A szerelmeseknek ígérnek tartalmas időtöltést, hogy jobban figyelhessenek egymásra - illusztrációForrás: Benjamin Sz-J/Pixabay

A program célja az együtt töltött minőségi idő, az egymásra figyelés, a házasság, a párkapcsolat felfrissítése. A feladatok a Szerelmes Kalandtúra útinaplójában szerepelnek, ami megtalálható az esemény Facebook-oldalán, de a helyi Tourinform-irodában is megtalálható lesz, amint az kinyithat. Akik a tíz feladat közül legalább hét teljesítését igazolják az útinaplóban május 14-ig, azok nyereménysorsoláson vesznek részt.

Az útinaplóban megtalálhatók a feladatokForrás: Szerelmes Kalandtúra Keszthely/Facebook

"A játék szabad időbeosztással teljesíthető a pároknak, idén semmilyen szolgáltatót nem kell igénybe venni. Az otthoni feladványok között van beszélgetős, játékos gasztronómiai és kézműves feladat. A szabadtéren kirándulásra, kincskeresésre is buzdítjuk a párokat. Több olyan feladat van, amely gyerekek bevonásával teljesíthető, ha a család nem tudja megoldani a felügyeletet" – mondta el az egyik szervező, Bögös-Andor Viktória. A szervezők bíznak abban, hogy májusban összegyűlhetnek egy szabadtéri zárórendezvényre – írja a likebalaton.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek