A legnagyobb séfek egy helyre gyűlnek Tihanyban

A négy napos eseményen, augusztus 20. és 23. között, Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor gondoskodnak majd a Séf Fesztivál menüsorairől, a desszertet pedig a Mihályi Patisserie biztosítja.

Forrás: seffesztival.hu

A sajtóközlemény szerint a Séf Fesztivál Tihanyban egyedülálló gasztroélményt kínál majd azoknak, akik a letisztult, hazai alapanyagokból készült ételkülönlegességek, valamint a festői környezetben töltött társasági programok kedvelői. A jegyekkel reggelit, ebédet vagy vacsorát fogyaszthatnak majd az érdeklődők, de az árban benne lesz a teljes fogyasztás, illetve a minőségi bor- és pezsgőkínálat.

A rendezvény étel-és italkínálatát a séfek közösen állították össze, akik személyesen is jelen lesznek a rendezvény különböző napjain, és egy séf ajánlattal is kedveskednek a vendégeknek. A reggeli ára 10 000 forint személyenként, az ebéd és vacsora pedig 25 000 forintba kerül. A közös kínálatban kizárólag kiváló minőségű magyar termékeket és alapanyagokat használnak majd a séfek.

Érdemes tudni még, hogy mindegy melyik napon érkezünk a Séf Fesztivál ideje alatt, minden nap ugyanaz a reggeli, ill. azonos ebéd és vacsora kínálat vár ránk, így nem maradunk le semmiről. A helyszín pedig A helyszín pedig a tihanyi Belső-tó lesz, mely egy művésztelep és most a Képzőművészeti Egyetem tulajdonában van. Korábban ez volt a tihanyi apátsági major.

Széll Tamás, Varjú Viktor, Wolf András, Segal ViktorForrás: seffesztival.hu

Említettük a séf ajánlatokat, amiknek megfelelően a fesztivál első napján, augusztus 20-án érkezik plusz fogásként Varju Viktor vasi pecsenyéje mangalica papszeletből, hideg krumplisalátával, pénteken Segal Viktor étele a mangalica csorba, szombaton Wolf András mangalica pofa pörkölttel készül, a fesztivál zárónapján vasárnap pedig egy csodás desszert koronázza meg a programot, ami túrógombóc lesz levendulás karamellizált sárgabarackkal, ahogy Széll Tamás készíti – olvasható a sajtóközleményben és a seffesztival.hu oldalon, ahol a teljes menüsor, a program és a jegyvásárlási lehetőségek is megtalálhatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek