Ezzel a térképpel 22 gyerekbarát helyen kalandozhatnak a Balaton körül

  Bánhidi Dóra, a Jógakaland alapítója, a PandArte kreatív blog írója alkotta meg a Balatoni Jógakaland térképet, amelyen huszonkét gyerekbarát helyszínt és programlehetőséget jelöl meg.

  Szebbnél szebb, gyerekeknek is szórakoztató helyeken kalandozhatnak és jógázhatnakForrás: jogakaland.hu

  „Ez a térkép azért született meg, mert rajongok a Balatonért, a kisfiamért, a kalandokért és a jógáért! Szerettem volna mindenkinek átadni egy kicsit mindegyikből, így kitaláltam a Balatoni Jógakalandot – írják a Jógakaland weboldalán, ahol a térképet is találjuk.

  A térképpel együtt a készítő játékra, illetve jógázni is hívja a túrázókat, hiszen minden egyes helyszínhez egy egyszerű, játékos jógapózt lehet végrehajtani, lefotózni és posztolni. Cserébe nyereményeket sorsolnak ki. Minden pózhoz találunk egy leírást képekkel együtt. A cél, hogy a gyerekek minél hamarabb megismerjék a jógázás örömteli, fejlesztő, stresszoldó hatásait.

  Bánhidi Dóra kisfiával, ÁrminnalForrás: jogakaland.hu

  Kedvcsinálóként az 1. pont a térképen a Kisfaludy kilátót jelöli Balatonakarattyán, ahol a Papírsárkány jógapózt kell végrehajtani. A leírás így hangzik: „Igazi felszabadulás papírsárkánynak lenni, pláne ezen a csodás helyen! Egyenes állásból induljatok. Lépjetek előre az egyik lábatokkal, majd kezdjetek el előre dőlni úgy, hogy a másik lábatok hátul felemelkedik. Kezek oldalsó kéztartásban, hát egyenes. A mérleg állás pozícióját kell elérnetek, majd fordítsátok el a törzseteket, és kezeiteket abba az irányba, amelyik láb elől van."

  A térképen még 21 további helyre kalandozhat az egész család és élvezheti a jó levegő, a mozgás, a jóga, és a közös kirándulás élményeit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek