Majdnem minden napra jut koncert Siófokon

  Siófok idén is gazdag zenei felhozatalt kínál a látogatóknak. Csütörtökönként a Belvárosi Zenei Estek keretében könnyűzenei koncerteket hallgathatnak a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarában olyan neves előadókjak, mint például Falusi Mariann, Dallos Bogi, Balázsovits Edit vagy a Group 'n' Swing. A kedd estéket a Belvárosi Estek operett előadásai fűszerezik, melynek keretében a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar kisegyüttesének előadásait hallgathatjuk meg.

  Kilátás a siófoki VíztoronybólForrás: Szilas/wikipedia.org

  Természetesen nem marad el vasárnaponként a Zene a Zöldben sem, ahol a Jókai park kellemes környezete alapozza meg a hangulatot a komolyzenei, acapella és népzenei koncertekhez.

  Hétfőként 20 órától a katolikus plébániatemplomban a Majestic Sounds 2020 keretében Teleki Miklós orgonaművész és neves vendégei adnak koncertet.

  Júliusban is minden hétvégén gasztro- és kézműves vásárt rendez a Siófoki Szabadtéri Vendéglátók és Kézművesek Egyesülete a siófoki kikötőben, szombat esténként pedig népszerű helyi zenekarok szolgáltatják az igazi nyári hangulatot - derül ki a hellosiofok.hu közleményéből.

  Újra beindult a siófoki Plázs is, ahol pénteken szokás szerint Metzker Viktória diktálja az ütemet, az e heti vendégei pedig Rico és Miss Mood lesznek a Plázs Arénában, míg a Plázs Music Terrace-on a Habpartyval veszi majd kezdetét a hétvége.

  Beindul az élet a Nagyszínpadon is, melyet a Gicccs Party fellépői avatnak fel ezen a nyáron: egészen a '90-es évek őrületébe repít vissza az Ámokfutók, az UFO, de itt lesznek olyan hazai sztárok is, mint Adam Ajkay, az AK26, Bruno X Spacc, Burai-Lévai párosa, Nikita és Zareh Kan. Az afterpartyra pedig érkezik a Szeresd a Trashem Bébi csapata, akik elhozzák a kínos kedvenceket is. Részletek a rendezvény Facebook eseményében találhatók. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek