Ingyenes, szabadtéri filmklub indul Siófokon

  A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ július 22-én szerdától hetente várja Nyáresti Filmklubjába a látogatókat. Az ingyenes vetítéseken külföldi vígjátékokat láthatnak az érdeklődők, a filmek este 8 órakor kezdődnek a központ belső udvarán - derül ki az esemény Facebook-oldaláról.

  Forrás: Kálmán Imre Kulturális Központ/Facebook

  A pontos programról és a vetítési időpontokról az épület előcsarnokában vagy a Matiné Siófok nevű Facebook-csoportban tájékozódhatnak. Az első alkalom során egy modern köntösbe öltöztetett, klasszikus Agatha Christie-történetet láthatnak, a Tőrbe ejtve című, 2019-es, amerikai krimi-vígjátékot.

  A Kálmán Imre Kulturális Központ 1976-ban épült Siófok központjában, a Fő téren. Az intézményben színházterem, táncterem, közösségi termek és kiállítótér található, emellett kávéház is működik. A kulturális központ egész évben változatos programokkal várja a látogatókat, idén nyáron a mozi mellett zenei eseményekben is bővelkedik a kínálat.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!