Naplementés hangfürdőben merülhet el a Balatonnál

Ma, július 20-án este 8 órától szabadtéri hangterápiás relaxáción vehetnek részt Vonyarcvashegy egyik ékessége, a Szent Mihály-domb és az ott lévő Szent Mihály-kápolna előtti füves téren, ahonnan nem mellesleg csodálatos kilátás nyílik a Balatonra. 

Naplemente Vonyarcvashegy felettForrás: BVarga/shutterstock.com

Kőhalmi Ágnes zeneterapeuta, zenetanár, hang- és rezgésterápiás szakember testi-lelki harmonizálásra, stresszoldásra, vitalizálásra, fájdalomcsillapításra és egy kis megállásra invitálja az érdeklődőket. Az esemény során tibeti hangtálak, gongok, csengők, csörgők, dobok, harangok, a természet hangjait utánozó hangszerek, intuitív dallamhangszerek és énekhang szólalnak meg.

A hangfürdőn a résztvevők földön fekve vagy székeken ülve vesznek részt. A relaxáció ideje 45-60 perc. Ez idő alatt a hangok és rezgések hozzájárulnak a belső béke eléréséhez és segítenek energiát gyűjteni a mindennapos tevékenységekhez. 

Korlátozott mennyiségben székek is lesznek a helyszínen, de a résztvevőknek érdemes polifoamot vagy jógamatracot, esetleg plédet, takarót, kendőt vinni. A jegyek ára elővételben 1000, a helyszínen 1300 Ft. Bővebb információk az esemény Facebook-odalán találhatók.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek