Ingyenes borkóstolókkal és családi programokkal vár a Balaton

  Idén 11. alkalommal szervezik meg a Nyitott Balaton programsorozatot, melynek keretében november 10-ig több mint száztíz program várja a tóhoz látogatókat balatoni borokkal, ételekkel és aktív kikapcsolódással – számol be róla a Turizmus.com.

  A rendezvény oldaláról letölthető kupok ellenében például ingyenes borkósolókon is részt vehetnek az érdeklődők. Ebben a bő két hónapban ugyanakkor minden hétvégére jut egy-egy fesztivál, amelyekre a felnőttek mellett a gyerekeket is várják.

  Forrás: Bruno Glätsch/pixabay.com

  Ilyen például a Gyenesdiási Szüreti Vígasságok (szeptember 7.) vagy A siófoki Sör és Csülök Fesztivál (szeptember 13.), az Alsóörsi Horgásznap és Halfőző Verseny (szeptember 14.), az ugyancsak siófokiHalfesztivál (október 4-6.), a balatonföldvári Töklámpások éjszakája (október 12.) és a Márton-napi családi fesztivál (november 9 -10.) Hévízen.

  Ebben az időszakban a Balatoni Hajózási Zrt. is több sétahajót indít. A gyerekeket pedig Füred Kapitány, a balatoni mesehős kincsvadászatain várják. Ezeket több alkalommal és több helyszínen szervezik meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!