Két nap alatt, 51 évesen gördeszkával kerüli meg a Balatont

  Bognár Attila 51 évesen úgy döntött, hogy gördeszkájával körbeutazza a Balatont, méghozzá a bicikliúton. A terv szerint 200 kilométert tesz meg két nap alatt a deszkáján, ami egy longboard: négy keréken gurul, és valamivel hosszabb egy átlagos gördeszkánál. Az 51 éves férfi bárkit szívesen lát, aki csatlakozik hozzá. Keszthelyről indult el hétfő hajnal 4-kor az északi part felé Balatonedericsig, és a következő két napban maximum az időjárás állíthatja meg a kísérletet.

  Kétnaposra tervezem a körutat. Átlagosan óránként 10 km-t tudok a deszkámmal megtenni, 15-20 km-enként tervezek kisebb pihenőket, de alvás nélkül, egyhuzamban akarom teljesíteni a távot. Az előző évben a cipőm miatt kellett feladnom, most már erre is figyelek, megtanultam, hogy sem a zokni, sem a cipő nem mellékes kérdés.

  – nyilatkozta a Likebalatonnak. Mivel már nem először próbálkozik, most kellően felkészült, power bankkel és pótlámpával vágott neki az útnak. Bringások, deszkások, rolleresek, futók, de tulajdonképpen bárki, aki jelenleg is a Balaton körül van, csatlakozhat hozzá, biztathatják és segíthetik az útján.

  Bognár Attila két nap alatt kerüli meg a deszkájával a BalatontForrás: Likebalaton
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!