Villámokkal teleszórt fényjátékot ígérnek a balatonboglári szüreti fesztiválra

Az országban még soha nem látott szenzációt ígérnek a 43. Boglári Szüreti Fesztivál szervezői. Egy olyan tűzijáték és lézer show kombinációjából előálló fényjátékot tesztelnek idén, amelyet Tesla Show-nak neveztek el, és ahol a tűz mellé az áramot villámokkal társítják, mindehhez pedig a Balatont használják díszletként.

Forrás: Boglári Szüreti Fesztivál / Facebook

Az ország egyik legnagyobb ingyenesen látogatható, szabadtéri, kulturális és gasztronómiai borrendezvényén idén már három nagyszínpaddal, számos programmal és fellépővel várják a látogatókat augusztus 16. és 20. között. A balatonboglári Platán téren a Zenepavilonban szinte minden stílusból lehet majd ízelítőt hallani a crossover tenortól kezdve a country rock-on át az a capella zenélés műfajáig – olvasható a szervezők által küldött közleményben.

Mindeközben kézműves vásárral, gasztronómiai pavilonokkal, vidámparkkal, borudvarokkal, és külön a gyerekeknek szóló zenekarokkal igyekeznek színesíteni a programot. A borkedvelők először kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező borászatok és pincészetek idei díjnyertes különlegességeit: a Dél-Balatoni borok mellett képviseli magát Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Mátra, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Csopak, Tihany, Balaton-felvidék, Somló, Etyek, Pannonhalma, Kunság, Csongrád, Hajós Bajai és a Neszmélyi-borvidék is. 

A fentebb említett, sejtelmesen belebegtetett Tesla Show-t pedig egy eddig titkolt, külön erre a célra épített negyedik színpad előtt láthatják majd a nézők augusztus 19-én este. A programokról bővebben az esemény Facebook-oldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek