A Balaton és a környezet szerelmesei veszik be Füredet

Szeretlek Balaton néven sok-sok kis eseménnyel megspékelt rendezvényt tartanak Balatonfüreden május 19-én - vettük észre a Facebookon. A 12:45-ös gyülekező a hajóállomáson lesz, majd innen zsákok, karszalagok és kesztyűk kiosztása után mindenki kimondja:

 

Szeretlek Balaton!,  

majd nekiállnak szemetet szedni a résztvevők. A karszalagnak azért lesz szerepe, mert ezzel ingyen be lehet jutni a Városi Múzeumba és a felállított trambulinra, valamint részt lehet venni a tombolasorsoláson.

A programok 13 órakor kezdődnek a Kisfaludy-strandon, és abszolút gyerekbarátok lesznek. A trambulinos ugrálás mellett arcfestés, csillámtetkó, kreatív vizes játékok, Nabe játékok, bütykölde, mesemondás várják az aprónépet.

A balatonfüredi kikötő.Forrás: Shutterstock/Mikadun

Aki elhiszi és szereti az ezotériát, annak is kedveznek, hisz a Káli Fények Csontrakó Tanoda és Lélekcsoport is megejelenik, de lesz masszázs, Acsess Bars kezelők, vízkóstoltatás is. 14 órától komolyabb vizekre evezünk, a vízirendészet tart bemutatót és életmentő minitanfolyamot. Később körtánc, szabadtánc és acro jóga workshop is lesz. 13-17 óra között a MindEgy jógaközpont tart egymás után három foglalkozást, előadást, vetélkedőt.

Lesz még vegán ételbemutató, csónakázós ügyességi verseny, mágneses horgászat, erőpróba, kiállítás is. A részvétel ingyenes, igen, a tombolán való részvétel is. Ezen élményeket sorsolnak ki, pl. kalandparki belépőket vagy vendéglátóhelyek ajándékait, de elvileg borászok is csatlakoztak az eseményhez.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek