2000 diák és tanáraik is ingyen korcsolyázhatnak a főváros jégfolyosós pályáján

November 24-én nyitotta meg kapuit a Városháza Téli Élményparkja és a Budapesti Karácsonyi Vásár, így már két helyszínen hangolódhatunk a közelgő ünnepekre a belvárosban. A Deák Ferenc téren karácsonyi vásári forgatag, míg a Városháza park közepén jégfolyosóval kibővített jégpálya várja az érdeklődőket.

Fotó: Draskovics ÁdámForrás: Draskovics Ádám/Városháza Téli Élménypark és Karácsonyi vásár/Facebook

Kedvezményekkel, közös gyertyagyújtással, 110 méter hosszú jégfolyosóval és több, mint 500 négyzetméteres jégpályával várja a vásározókat idén a Főváros egészen január 7-ig. November 29. és december 22. között hétköznaponként 8-tól 16 óráig tart nyitva a Városháza Téli Élményparkjának több mint 500 négyzetméteres jégpályája, amelyhez egy 110 méter hosszú jégfolyosó is tartozik.

A Budapest Brand most 2000 - tíz év feletti - általános- és középiskolás diák és tanáraik számára biztosít ingyenes korcsolyázási lehetőséget, melyre csoportosan lehet jelentkezni ezen a linken. A helyszínen - a készlet erejéig - korcsolyát is lehet majd kölcsönözni, melynek költsége 1500 Ft, diákigazolvány vagy személyi igazolvány ellenében. A szervezők arra biztatják az érdeklődőket, hogy ha van, akkor hozzanak magukkal korcsolyát, hogy biztosan jusson mindenki számára.

Ezen kívül programokkal is készül a főváros kicsiknek és nagyoknak is. A Téli Élményparkban December 3-án, az első adventi vasárnapon közös gyertyagyújtás lesz a Városháza parkban. December 6-án ellátogat a Mikulás is, akivel a legkisebbek fotózkodhatnak és korcsolyázhatnak. Ha pedig csoportképet készítenénk vagy szelfizni támadna kedvünk, karácsonyi installáció, fényoroszlánok és fotófal is vár mindenkit a helyszínen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek