Szerezd be környezettudatos ajándékaidat a zöld karácsonyi vásáron

Kényelmesen, rohanás nélkül szerezheted be a karácsonyi ajándékokat és mindent, ami az ünnepi készülődéshez szükséges november 25-től négy hétvégén keresztül a Klauzál téri vásárcsarnokban.

Green Market Budapest (a kép illusztráció)Forrás: Green Market Budapest/Facebook

A Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac által szervezett Geen Market Karácsonyi Vásáron a minőség mellett a fenntarthatóság is szerepet kap. Az itt beszerzett ajándékoknak nem csak szeretteink fognak örülni, hanem a környezet is, hiszen vásárlásoddal környezetbarát vállalkozókat és termelőket támogatsz. Csodaszép kézműves kincsek, egyedi design alkotások, fenntartható kozmetikumok, natúr szappanok, gyönyörű ékszerek és divatos kiegészítők, minőségi ruhák, táskák, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztro készítmények közül is válogathatsz a standokon. 

De a Green Market karácsony nem csak a vásárlásról szól

Az első hétvégén fellép a Kolompos Együttes és a Veronaki. Lesz meseterápiás foglalkozás, illetve 26-án két további nagyon izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Az egyik a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány látogatása lesz, akik kutyaterápiát tartanak majd ott a helyszínen az érdeklődőknek. A másik pedig egy kerekasztal beszélgetés, melynek témája a "Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek a fenntarthatóság jegyében", melynek moderátora Pauer Krisztina a Lélek Koffein alapítója lesz. Beszélgetőpartnerei lesznek: Lugosi Dóri - Mesélj Anyukám poadcaster, Horog Enikő - fotográfus, rendezvényszervező, Németh Kata – Magyar Játékkészítők Közösségének alapítója, és Kiss Barbara – a Nyuszifül Fejlesztőház vezetője.

A következő hétvége különleges alkalom a szervezők tekintetében, hiszen december 3-a a Fogyatékkal Élők Világnapja. A sok színes kirakodó mellett az elfogadás, és az egymás iránti tisztelet kerül a középpontba. A fellépők között lesz: A NEMADOMFEL Együttes, Vaskó Makka, Nagy Kriszta, és nem utolsó sorban Magyarország egyetlen fogyatékkal élő kóristákból álló Never Give Up Gospel kórusa és még sokan mások.

A további eseményekről itt és itt tájékozódhatsz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek