Hamarosan indul a Mikulás vonat a Nyugatiból

Három év után idén újra útra kel a Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkba, ahol Alma-koncerttel, bűvészelőadással, adventi kézműves foglalkozásokkal, játékokkal és korlátlan kerti vasutazással várják az érdeklődőket december 2-án – írja az MTI.

Hamarosan ismét kigördül a Nyugatiból a feldíszített Mikulás Expressz (A kép illusztráció)Forrás: vasuttortenetipark.hu

A vonat a Nyugati pályaudvarról indul két alkalommal - egyszer délelőtt és egyszer kora délután – úti célja pedig a Vasúttörténeti Park lesz, ahol 10 és 13 óra között, valamint 14-től 17 óráig várják programokkal a családokat.

Délelőtt és délután is fellép majd az Alma zenekar, valamint Kőhalmi Ferenc interaktív bűvészműsorával szórakoztatja a gyerekeket, akik készségfejlesztő játékokkal - óriás jenga, amőba, célbadobás, reflexjátékok - is próbára tehetik ügyességüket. A kerti vasutazás korlátlanul igénybe vehető az esemény alatt.

A programon mézeskalács-díszítéssel, karácsonyi díszek készítésével is foglalatoskodhatnak a gyerekek, valamint a Mikulással és Manójával is készíthetnek fotót a vendégek.

A Mikulás Expresszre a www.mavrailtours.hu oldalon lehet jegyet venni, sétálójegyek a Vasúttörténeti Park weboldalán, valamint a helyszínen kaphatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek