Kinyitotta kapuit az eddigi legmesésebb látványt ígérő Karácsonyház

Folyamatos készülődés után helyükre kerültek a fények is, így a mai napon 10 órakor kinyitott a mesés hangulatú Karácsonyház Gödöllőn. Magyarország egyik legkülönlegesebb karácsonyi dekorációkat bemutató és mesebeli ünnepi hangulatot megidéző üzletébe nincs belépőjegy, mindenkit szívesen látnak. 

Már a külső fények is csábítóan hívogatják az érdeklődőketForrás: Karácsonyház/Facebook

"A hosszú és alapos előkészítő munkák eredményeként azt gondoljuk sikerült megalkotnunk az eddigi leglátványosabb, legizgalmasabb és legmesésebb Karácsonyházat. Várunk mindenkit, aki szeretne az ünnepre hangolódni, aki kíváncsi az idei karácsonyi trendekre és aki szeretne a hétköznapok rohanása után egy mesebeli helyszínen kikapcsolódni" – írják Facebook-posztjukban, és egy kis betekintés erejéig körül is nézhettek a frissen készített dekorációk között, íme!

 A Karácsonyház neve az évek alatt összeforrt egy magas színvonalú és Magyarországon egyedülálló trendbemutatóval és vásárral, valamint egyet jelent egy olyan különleges és mesés dekorációs elemeket felvonultató üzlettel, amelyben egyaránt szívesen töltenek időt felnőttek és gyerekek – írják a weboldalukon.

Ez a hely karácsonyi lázba fog hozniForrás: Karácsonyház/Facebook

Megközelítése: Gödöllő központjában, a 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközt található. Az M3-as autópályán érkezve a gödöllői lehajtón kihajtva Gödöllő centrum felé kell elindulni. Budapestről kb 20 perc autóval. Parkolni a Karácsonyháztól 50 méterre lévő Művészetek Háza fizetős parkolójában lehet. Tömegközlekedéssel Budapestről az Örs Vezér terétől Gödöllő Szabadság téri állomásig kell jönni HÉV-vel, a Karácsonyház innen már csak 20 méter. Vonattal a Budapest Keleti Pályaudvarról indulva Gödöllő Vasútállomásnál kell leszállni, a Karácsonyház innen kb. már csak 300 méter. Autóbusszal a a Budapest Stadion Autóbuszállomás megállótól a Gödöllői Autóbusz Pályaudvarig kell menni, innen 100 méterre van az épület. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek