Ebben a városunkban igazi, ünnepi hangulat lesz Advent idején

November 26. és december 23. között puncs- és gesztenyestandok, kézműves faházak, ünnepi koncertek és jégdiszkó várja a látogatókat a mesés Debreceni Adventen – olvasható a Magyar Nemzet oldalán.

Egy hónap múlva ünnepi fényekbe öltözik Debrecen belvárosaForrás: Facebook/Debreceni Advent

A Nagytemplom előtti belvárosi karácsonyi vásár felejthetetlen élményeket garantál azoknak, akik igazi ünnepi hangulatra vágynak. A városi sétány fényei, új fényinstallációk, a hatalmas karácsonyfa, és több mint 90 feldíszített stand varázsol meghitt és örömteli pillanatokat a családok számára. 

A puncs- és gesztenyestandok szezonális finomságokkal csalogatják a vásárlókat, lesz forralt bor, karácsonyi koktél, kenyérlángos, kürtöskalács és bejgli is. 

A Piac utcai, a főtéri és a Dósa nádor téri vásári korzón a modern és a tradicionális termékek egyaránt helyet kapnak: hagyományos kézműves termékeket, kidolgozott karácsonyi díszeket, és szezonális ajándékokat is lehet majd vásárolni.

Hatalmas műjégpálya, gasztro-és kézműves standok várják a látogatókatForrás: Facebook/Debreceni Advent/Norbert Porcio/Norbert Porcio

A színes programkínálatban a gyerekek és a felnőttek számára is izgalmas események váltják egymást a színpadon: fellép többek között Gájer Bálint, Csemer Bogi, a HoneyBeast, a Kodály Filharmónia és a Szent Efrém Férfikar, a gyerekeket pedig a Garagulya Gólyalábas, a Langaléta, a Lángoló Csigák és az Agyagbanda szórakoztatja majd. A vásáron helyet kapott egy 750 négyzetméteres nagyságú jégpálya is, ami mindennap nyitva tart, és a különböző tematikájú esteken jégdiszkóval várják a korizókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek