Mától nyit a Karácsonyház Gödöllőn

Immáron hatodik alkalommal várja az érdeklődőket Gödöllő központjában az országosan ismert és népszerű, első és eredeti Karácsonyház – olvasható a godollohirek.hu oldalán.

A 300 négyzetméteres össz-alapterületű kilenc szobában – a több mint 10 országból válogatott karácsonyi dekorációs elemeken és kiegészítőkön kívül – hazánkban egyedülállóan különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal, illetve megannyi ritka és szépséges aprósággal találkozhatnak a látogatók.

A hely- és környékbeliek és a településre látogató turisták számára egyaránt kihagyhatatlan látványosság idén október 21-én, pénteken 10 órakor tárja ki kapuját. A Karácsonyház lelkes csapatát vezető Kruták Zsófia elmondta: január óta tervezgették a dekoratőr csapattal az idei Karácsonyház belső tereit és hangulati elemeit, szeptember közepe óta pedig már a helyszínen – időt és energiát nem kímélve – dolgoztak, hogy létrejöjjön egy olyan varázslatos Karácsonyház, ami minden eddiginél aprólékosabban kidolgozott dekorációival, gondosan összeválogatott áruválasztékával igazi ünnepi világba repíti a látogatókat, kicsiket és idősebbeket egyaránt.

Szebbnél-szebb karácsonyi díszek várják a látogatókatForrás: Facebook/Karácsonyház

Ami a külsőségeket illet, erre az esztendőre teljesen megújult a Karácsonyház külső dekorációja is: az épület emeleti erkélyén Rudolf, a piros orrú rénszarvas fogadja a látogatókat. A 2022-es év további újdonsága az épület előtt felállított meseszép karácsonyi Mikulás-vonat, amit esténként sokezer izzó öltöztet ünnepi fénybe.

A hétfőtől szombatig 9 és 18 óra, vasárnap 9 és 17 óra között nyitva tartó helyszín belépődíj megfizetése nélkül felkereshető. A Karácsonyházzal kapcsolatos további aktuális információk és programok a weboldalon, valamint a közösségi oldalon olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek