Ünnepváró egynapos fesztiválon hangolódhatunk a karácsonyra

A karácsonyi időszakot nyithatjuk majd egy ünnepváró, beszélgetős, könyvbemutatós egynapos fesztiválon, amit a HVG Könyvek szervez a Millenáris D-pavilonjába november 27-én, 10 órától. A vendégeket gasztronómiai, pszichológiai és életmód programokkal, dedikálásokkal, beszélgetésekkel várják, illetve lesz kedvezményes könyvvásár is, ahol akár ajándékokat is begyűjthetünk a könyvszerető barátoknak, családtagoknak.

A kép illusztrációForrás: Ylanite Koppens / Pixabay

A gasztronómia blokkban 4 különböző előadást hallgathatunk majd meg. Az elsőt Ötvös Zsuzsanna, a Laurel Budapest cukrászséfje tartja 10 órától. Beszél majd Régi receptek, mai desszertek című könyvéről, és a cukrászat új trendjeiről. 11 órától Szabadfi Szabolcsé (Szabi, a pék) a színpad, és arról mesél majd, hogyan született meg Labi, az erdő pékje, hogyan ismerkedett meg Nudlival, a feneketlen bendőjű kisrókával, és miként készült főszereplésükkel mesés gyerekszakácskönyv.

Király Ágnes, a FerMentor Blog szerzője 12 órától vezet be minket a fermentálás rejtelmeibe, és elmondja, miként született meg az Egyszerűen fermentálj című könyv. Mesél majd a fermentálás egyszerűségéről, sokszínűségéről és a benne rejlő fantasztikus lehetőségekről.

Kovács Helga, a gasztro blokk utolsó előadója a Sugarfree Dots blog és a Cukormentes sütemények - Mennyei finomságok egészségtudatosan című könyv szerzője beszél arról, hogyan készíthetjük el kedvenc süteményeinket az egészségtudatosság jegyében cukor és fehér liszt nélkül.

Az ingyenes eseményen ott lesz még a Demény, nektek ugatok című könyv írnoka, Magos Judit; Kenyeres András viselkedés-biológus, sport mentáltréner, business coach és egyetemi oktató; Szél Dávid tanácsadó szakpszichológus; Dr. Nagy Henriett klinikai szakpszichológus, egyetemi oktató, pozitívpszichológia-szakértő; illetve L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, integratív hipnoterapeuta.

A délelőtti programok házigazdája Oláh Andrea, rádiós újságíró lesz, a pszichológiai beszélgetések moderátora pedig Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője. Az eseményre a belépés csak védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges - olvasható az esemény oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek