Karácsonyi nappalivá változik több buszmegálló

Szőnyeggel, plüsskanapéval, karácsonyi dekorációval és még hősugárzóval is felszerelték az egyik pécsi buszmegállót. A város egyik legforgalmasabb útján álló megállóba így akartak egy kis melegséget vinni az ünnepek előtt - adja hírül az atv.hu.

Az egyik készülő megálló-nappali látványterveiForrás: facebook.com/eonhungaria

Leginkább egy karácsonyi díszbe öltöztetett nappalihoz hasonlít az a pécsi buszmegálló, amelyet a napokban rendeztek be az Athinay úton. Jutott ide sok minden. A karácsonyfa ugyan csak fotón, ahogy alatta az ajándékok is, de a kanapé és a szőnyeg is valódi.

A környéken lakókat is meglepte az átalakított buszmegálló. Mint kiderült, az egyik energiaszolgáltató cég ötlete volt a nem mindennapi megoldás. Varga Ivett, az E.on szóvivője híradónknak azt mondta: az cél az volt, hogy egy kedves gesztussal, egy meglepetéssel szívmelengető érzést hagyjanak az emberekben.

Forrás: facebook.com/eonhungaria

Hamarosan a fővárosban is találkozhatnak hasonlóval az utasok, ugyanis a cég tervei között szerepel több budapesti buszmegálló átalakítása is. Várhatóan a Széll Kálmán téren a Március 15-e téren és a Hősök terén is lesz egy-egy karácsonyi díszbe öltöztetett megálló.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek