Mostantól mézeskalácsból készült bútorokat is ajánl az Ikea

Az Ikea kollekciójában minden megtalálható, ami egy ízletes, és ízlésesen megtervezett ünnepi szezonhoz szükséges. A svéd cég a mézeskalács készletében vékony és ropogós gyömbéres sütiket, sáfrányos tekercseket, Mikulás formájú lágy cukorkákat, julmust nevű szezonális üdítőt és hagyományos édes forralt bort is kínál. És még ennél is többet.

Az ehető bútorok kísértetiesen hasonlítanak az eredetiekreForrás: IKEA

„Ilyen egy hagyományos svéd ünnep, tegye mindenki ilyenné a saját ünnepét közösen, kényelmes lakásban, finom ételekkel" – javasolja az Ikea. "Az, hogy minden finomságot maga készít el, vagy kész Vintersaga termékeket vásárol, nem igazán számít. Az együttlét a fontos. A szeretteink és a finom ételek. Ez a hagyományos svéd karácsony igazi íze" – idézi cikkében a svéd bútorcéget a foodandwine.com. 

Úgy tűnik, az Ikea komolyan veszi a "tegye otthonosá az otthonát" szlogent, még a mézeskalács házak esetében is.

Az Ikea Canada kiadott egy letölthető, nyomtatható útmutatót egy féltucat mézeskalács bútor "összeszereléséhez", amelyeket ízlésesen el lehet rendezni egy mézeskalács házban, beleértve az apró Billy könyvespolcokat, a Jokkmokk étkezőasztalt és székeket, a Malm ágyat és egy Strandmon fotelt.

Ilyen kis sablonokkal tudják megformázni a bútorokatForrás: ikea.com

A cikk szerint, bár az Ikea bútordarabjait saját magunknak kell összeszerelnünk, nem kell aggódni, mert a sütitészta verziók nem tartalmaznak egyetlen imbuszkulcsot sem. Az útmutatók viszont az összetéveszthetetlen Ikea stílusban készültek.

Aki nem teljesen biztos a mézeskalácssütésben, ne aggódjon, az Ikea fagyasztott mézeskalács tésztát is árul. A tészta kibontása után csak annyit kell tenni, hogy kinyújtják a tésztát, a sablonok segítségével kivágják a tésztából a bútordarabokat, majd azokat összeillesztik. Az áruház arra ösztönöz mindenkit, hogy osszák meg a legjobb ehető könyvespolcaikat és ágykereteiket a közösségi médiában, az #IKEAHOLIDAY hashtag használatával.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek