Gyönyörűen fest az adventi hangulatba öltözött horvát város

  Az évszázados hagyományokkal büszkélkedő, közkedvelt idegenforgalmi úti cél és téli gyógyüdülő, Opatija (Abbázia) ismét felöltötte karácsonyi ruháját, és a legszebb pompájában ragyog, mi pedig virtuálisan merítkezhetünk meg a varázslatos ünnepi légkörben.

  Forrás: Studio Sarson

  360 fokos panorámát láthatunk 19 adventi helyszínéről, meseszép parkokról, pazarul díszített terekről, a több százezer kis lámpával megvilágított utcákról, romantikus sétányokról, és Opatija templomaiba is beléphetünk.

  Sétálhatunk a gyönyörűen feldíszített Angiolina parkban, ahol a különlegesen megfestett Diótörő figurák állnak őrséget, ellátogathatunk egy növényekből és virágokból készült krinolin kiállításra, vagy bekopoghatunk a Mézeskalácsház ajtaján. Opatija Város Idegenforgalmi Közössége reméli, hogy ezzel a karácsonyi virtuális sétával világszerte átmelegítheti a csodára vágyó emberek szívét - derül ki a szervezet sajtóközleményéből.

  Forrás: Petar Kurschner Photography

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!