Ha hiányérzete van az idei karácsony kapcsán, júliusban pótolhatja az élményt a Dunán

  Idén számos karácsonyi program elmarad, cserébe jövőre akár többször is meggünepelhetjük a jeles napot, például júliusban. A Uniworld Boutique River Cruises folyami luxushajózási társaság Karácsony júliusban elnevezéssel kínál körutazásokat a Dunán - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

  Az S. S. Maria Theresa Pozsonyban - illusztrációForrás: Ajale/pixabay.com

  A hajó fedélzetén minden adott lesz az ünnepi hangulathoz: lesznek karácsonyi vásárok helyi termékekkel, ünnepi dekoráció, és olyan, klasszikus karácsonyi tevékenységek, mint mézeskalácssütés, ünnepi koktélok illetve karácsonyfadíszek készítése. A hajó mozijában karácsonyi filmeket játszanak, és még a Mikulással is lehet majd fotózkodni. A konyhában téliesített ünnepi fogások és italok készülnek, mint fagyasztott forró csokoládét, hűtött tojáslikőr és fűszeres forralt bor.

  A hétnapos, Budapest és Passau közötti körutazásokra az S.S. Maria Theresa viszi az utasokat július 11-i és július 18-i indulással, többek között bécsi és salzburgi megállókkal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!