Idén kórházban kapott helyet az óriás debreceni mézeskalács-szív

  Debrecenben hagyományosnak számító látványosság a mézeskalács szívekből készülő óriásszív, melyet rendszerint az adventi vásár keretében, a Régi Városháza udvarán nézhetnek meg az érdeklődő. Idén új helyet találtak az alkotásnak, méghozzá a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházat, ahol az egészségügyi dolgozók munkája előtt tiszteleg majd, egészen az adventi időszak végéig - derül ki a hajdupress.hu cikkéből.

  A kép illusztrációForrás: NickyPe/pixabay.com

  Papp László, a város polgármestere ünnepság keretében mutatta be 400 darabból álló szívet, melyet a kórház főbejáratánál helyeztek el. Mint mondta a város szíve egyszerre mutatja meg az összefogás erejét, illetve a debreceniek háláját és köszönetét.

  A polgármester maga is nemrég esett át a koronavírus fertőzésen, így saját és a már meggyógyult betegtársai nevében külön is megköszönte a nővéreknek és az orvosoknak azt a munkát, amit a betegek gyógyítása érdekében már több hónapja végeznek a járvány frontvonalában. Emellett az adventi vásár kézművesei is felajánlották különböző portékáikat a kórház dolgozóinak.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek