Cuki ötlettel keresett gazdát idős kutyáinak egy állatmenhely

Amikor egy kutyát menhelyről fogadnak örökbe, az idősebb kutyusokat szinte figyelmen kívül hagyják a kölyökkutyák javára. Bár a fiatalabb állatok tagadhatatlanul aranyosak, az idősebb háziállatoknak is határtalan varázsuk van, és még mindig nagyon sok szeretetet tudnak adni. Annak érdekében, hogy az idős kutyáik is esélyt kapjanak egy szerető gazdi személyében, egy amerikai állatmenhely embereknek öltöztette őket, és imádnivaló fotókat készített róluk.

Egy idős, imádnivaló kutyus is megérdemli, hogy ne egy menhelyen töltse a mindennapjaitForrás: Flagler Humane Society/Facebook

A floridai székhelyű Flagler Humane Society egy kedves ötlettel igyekezett felhívni a megérdemelt figyelmet idős lakóira. A menhely munkatársai úgy öltöztették fel a koros kutyákat, mintha emberek lennének.

Ez a kutyus éppen parókát kapottForrás: Flagler Humane Society/Facebook

A menhely munkatársai korábban különböző ötleteken kezdtek dolgozni, hogyan segíthetik az idősebb kutyák örökbefogadását. "Az egyikük azzal az ötlettel állt elő, hogy az idősebb kutyákat emberek ruházatába öltöztessük" – árulta el Amy Carotenuto, a cég egyik munkatársa.

Stílusos kendő, szemüveg, és máris elkészült a gazdicsalogató képForrás: Flagler Humane Society/ Facebook

A fotózás még 2020 augusztusában megtörtént, hogy a karácsonyt már igazi otthonokban tölthessék a gazdira váró, idős ebek. A vicces fotókon kalapokba, parókákba, szemüvegbe öltözött kutyák láthatók.

Nehéz ellenállni egy ilyen finom úriembernek, azaz kutyánakForrás: Flagler Humane Society/Facebook

A fotók nagy sikert arattak, eddig három kivételével a kutyákat mind örökbe fogadták – írja a mymodernmet.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek