Ajándékcsomagokat osztogat a nagyszakállú a szerb vonatokon

  Vonatos kirándulást szervez a nagyszakállúval a szerbiai vasúttársaság. A gyerkőcök hétvégente pattanhatnak fel a szerelvényre a Télapó társaságában.

  Szerbiában már harmadik éve szervezik meg a legkisebbek kalandos utazását, akik többek között Belgrádban, Újvidéken, Nagybecskereken, Nišben és a határmenti Szabadkán is felszállhatnak az ünnepi szerelvényre.

  Télapó várja a gyerekeket a szerb vasútállomásokon - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: George Sheldon

  A Télapó hétvégenként várja a gyerekeket a vonaton, amelyre akár már a soron következő szombaton és vasárnap is válthatnak jegyet. Aki ezúttal lemarad, annak még két hétvégéje lesz december 29-ig, hogy utazzon a piros ruhással - tudtuk meg a Szerbiai Vasutak közleményéből.

  A vonat minden alkalommal délután fél kettőkor indul a szabadkai Vasútállomásról, ahonnan Palicsra szállítja az utasokat. Felnőtteknek 400 dinárba, azaz átszámolva ezer forintba, a gyerekeknek pedig 800 dinárba, vagyis mintegy 2000 forintba kerül a jegy, amely magába foglal egy ajándékcsomagot is. Ezzel kíván boldog újévet a Szerbiai Vasutak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!