Kipróbálhatja a legnépszerűbb jeges sportokat a Városligeti Műjégpályán

Vasárnap délután 4 órától a Városligeti Műjégpályára várják a mozgásra vágyó kicsiket és nagyokat, ahol az ingyenesen látogatható Jég Veled Sportfőváros rendezvénnyel zárul a sportolást, az egészséges életmódot népszerűsítő egész éves programsorozat - derül ki a szervezők közleményéből.

Az eseményen a téli sportok kapják a főszerepet. Bárki kedvére kipróbálhatja a korcsolyázást, belekóstolhat a jégkorongozásba, megismerkedhet a curlingezés, illetve a jéglabdázás technikájával is, a legkisebbek pedig megtehetik első siklásaikat a jégen a fakutyákon ülve.

A Városligeti MűjégpályaForrás: Christo/commons.wikimedia.org

A szabadon választott sportolási lehetőségek mellett a helyszínen lesz mini jégkorong, jégtánc és szinkronkorcsolya bemutató, valamint színpadra lép Kovácsovics Fruzsina, az Animal Cannibals és a New Level Empire zenekar. Az eseményre kilátogatók ügyességi versenyeken is részt vehetnek, amelyekkel pontokat gyűjtögethetnek az azonnal beváltható, értékes sportos nyereményekért.

„A várható nagy érdeklődés miatt arra kérjük a látogatókat, hogy lehetőség szerint mielőbb érkezzenek meg a Műjégpályára, mert a helyszín befogadóképessége korlátozott. Csak háromezer embert tudunk beengedni. Emiatt mindenkinek a megértését, és az esetleges sorban állás miatt a türelmét kérem. A korcsolyákat természetesen senki se hagyja otthon, de akinek nincs, az nálunk is bérelhet a készleteink erejéig.

A 2500 forintos bérleti díjat, illetve a 2000 forint letéti díja a korcsolyák kölcsönzésekor kell kifizetni" – foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat az esemény kapcsán a Műjégpályát üzemeltető Budapesti Sportszolgáltató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, Molnár Zoltán. A rendezvény részletes programjai a Jég Veled Sportfőváros Facebook eseményének oldalán követhetőek figyelemmel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek