Színházzal és zenével érkezik az advent a Ludovikára

Idén is szeretettel várja az érdeklődőket az ingyenes Advent a Ludovikán programsorozat a Ludovika Vívótermében - olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A kép illusztrációForrás: Pezibear/pixabay.com

A programokat december 1-én 18 órakor a Budapest Ragtime Band karácsonyi show-ja nyitja, majd 19:30-kor adventi gyertyagyújtás lesz a Campus téren. Az elkövetkező, decemberi szombatokon, már 13 órától tart gyerekfoglalkozásokat a Kedvcsinálók Társulata, melynek keretében arcfestéssel, lufihajtogatással és kézműves programokkal várják a kicsiket.

December 7-én 18 órakor a Kaláka együttes adventi műsorát nézhetik meg Szabad-e ide bejönni betlehemmel? címmel, december 14-én pedig már 14:30-kor kezdődnek az előadások a Nefelejcs Bábszínház Süni és a kislány című bábjátékával. 18 órától a Szabadság, szerelem című prózai mű kerül színpadra, mely Arany János és Petőfi Sándor barátságát mutatja be levelezésükön keresztül.

Az utolsó adventi hétvégén, december 21-én 14:30-tól a Bugócsiga Zenede ad interaktív gyerekkoncertet, 16 órától pedig a Monarchia Szimfonikus Zenekar karácsonyi klasszikus koncertje járul hozzá a meghitt hangulathoz. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek