A Mikulás Bringás Reggelin a kávé mellé szervizelés is jár

  Mikulás Bringás Reggelire várnak minden biciklist december 6-án.

  A Magyar Kerékpárosklub szervezi az eseményt, amely jövő pénteken reggel 7 és 9 óra között zajlik majd. Az esemény Facebook oldalán közétett meghívó szerint bárki jöhet, aki télen is bringával rója a főváros utcáit. A reggelin meleg teával, kávéval, sütikkel, friss pogácsával és szaloncukorral vendégelik meg az érkezőket. De lesz szervizelés is a helyszínen, ha valakinek éppen arra lenne szüksége.

  A kép illusztrációForrás: Sunny studio/Shutterstock

  Az esemény helyszíne az Erzsébet tér lesz. Itt a Bálna Bike szerelője egy kis téli finomhangolást végez a bringákon, de ki lehet próbálni a Kellys Bicycles új modelljeit is. Benéz majd a Mikulás is, de bárki lehet ajándékozó: az adománypultnál jubileumi Critical Mass emlékpólókat, I Bike Budapest pólókat és pulóvereket, vagy Metrópótló táblákat adnak a bringás fejlődésért végzett munka támogatóinak.

  Az Erzsébet téren belül az Andrássy út felőli sarkon a MOL Bubi állomásoknál zajlik majd a reggeli, de ha valaki szeretné, ezen a térképen egészen pontosan megnézheti a helyszínt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!