Figyelem, a Mikulás Expressz hamarosan indul!

  A karácsonyi díszekbe öltözött Mikulás Expressz idén decemberben is végigpöfög a Nyugati pályaudvart és a Vasúttörténeti Parkot összekötő útvonalon, az egyik legkülönlegesebb Mikulás programot ígérve a családoknak. Idén ez az esemény december 6. és 8. között, péntektől vasárnapig tart – tudtuk meg a Vasúttörténeti Park sajtóközleményéből.

  A kép illusztrációForrás: Myriam Zilles/Pixabay

  A Mikulás Expressz nvalódi mesevilágot varázsol a gyerekek számára, ráadásul egy programon belül egyszerre nyújtja az utazás élvezetét, egy remek koncert hangulatát és az autentikus Mikulás-élményt.

  Már tradíció, hogy a vonat a Nyugati pályaudvartól indul, úticélja pedig a Vasúttörténeti Park, ahol Kőhalmi Ferenc varázslatos interaktív műsora, no és persze Mikulás elmaradhatatlan manói várják a gyerekeket.

  A hangulatot a Mikulás látogatása koronázza meg, aki szebbnél-szebb csomagokat oszt majd ki a gyerekeknek. A rengeteg interaktív és kézműves program mellett a meglepetésekkel is készülnek a szervezők. A rendezvény ideje alatt a kerti vasút is üzemelni fog: a vendégek ingyenesen ülhetnek fel rá és zötyöghetnek egy kört a szép téli tájban gyönyörködve.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!