Itt hajón és lámpafényes túrán is összefuthatnak a Mikulással

A tavalyi sikeres szezon után idén új előadással folytatódik a Mikulás kaland a Tokaj körüli vizeken. Vidám mesevilágba csöppenhetnek a résztvevő gyerekek és felnőttek a Mikuláshajón, ahol a Szegedi Miniszínház előadását követően minden gyermeknek a Mikulás adja át a csomagot, tudtuk meg a Tourinform Tokaj hírleveléből.

A fotó illusztrációForrás: Jill Wellington/Pixabay

A hajókirándulások időpontotjai a következők lesznek: november 30. - december 6. között 09:00, 11:00, 13:00 és 15:00 órakor. Amennyiben a hajó köd, vagy egyéb előre nem látható tényező miatt nem tud elindulni, úgy csak az előadást tartják meg, és minden résztvevő egy következő évben beváltható hajójegyet kap ajándékba.

Indulás a Halra Bor Étterem udvarán található pontonról, a közúti híd rakamazi hídfőjénél. A jegyek ára gyerekeknek 3.000 Ft, mely tartalmazza az ajándékcsomagot, míg a felnőtt kísérőknek a jegy 2.500 Ft lesz. A jegyvételről és egyéb információkról a tokaj-turizmus.hu weboldalán tájékozódhatnak.

Nem csak hajón ringatózva ünnepelhetnek, a nagyobb gyerekeknek élmény lesz végigjárni a Mikulás útját Tokaj-hegyen. Mindenkit szeretettel vár a NaTúráZOOM Természetbarát Kör Lámpafényes Mikulástúráján, mely december 7-én 14:00-től 18:00 óráig tart.

A részveteli díj egységesen 4.000 Ft/fő. Aki Mikulással kapcsolatos (Mikulás, manó, Rudolf, kobold) ruhában beöltözve jön (egy piros sapka nem elég!), annak a túra díja csak 2.000 Ft. A jegyvételről és egyéb információkról a a tokaj-turizmus.hu weboldalán tájékozódhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek