Megnyílik az Adventi Mesehotel az ország legnagyobb gyerekszobájával

  Mikulás másnapján nyitja meg kapuit a gyereksereg számára a hotel - december 7-én és 8-án a Danubius Hotel Gellért hetedik alkalommal változik színes, ünnepi játszóházzá, azaz Adventi Mesehotellé és várja az apróságokat és szüleiket.

  A patinás szálloda Adventi Mesehotellé alakulForrás: Misibacsi/Wikipedia

  A pazarul berendezett termekben lesz Bubbles Club kütyümentes ünnepváró sárkánykuckó kézműveskedéssel, valamint ismét helyet kap a Gellértben az ország egyik legnagyobb vasútmodell kiállítása is. 

  A terepasztalokon suhanó vasútmodellek egy egész termet töltenek meg, miközben liliputi tájakon zakatolnak végig. A Gellért teremben pedig 50 négyzetméteren favonatos játszóház várja a gyerekeket. 

  Idén másodszor nyílik meg a LEGO® játszóház is, ahova egyaránt várják a kicsiket és a nagyokat önfeledt játékra, kreatív építésre. A fantáziának csak a képzelet szab határt, amihez a szervezők biztosítják a szükséges LEGO® alkatrészeket, a kicsiknek pedig Duplo elemeket. A játszóház mellet távirányítós autókat és vonatokat is kipróbálhatnak az érdeklődők, de alkalom lesz fotózkodni a Mikulással is.

  A kép illusztrációForrás: Anke Sundermeier/Pixabay

  Bemutatnak egy erre az alkalomra írt zenés mesejátékot is: a Kalamajka a Kastélyban című zenés darab története szerint Csipkerózsika hatalmas partyt rendez csodálatos palotájába a Mikulás eljövetelére. Az eseményre az összes mesehős meghívást kap, kivéve a mesék gonosz szereplőit. Emiatt égtelen haragra gerjed a 101 kiskutyából jól ismert Szörnyella de Frász, és olyan akadályt gördít az ünnepség elé, ami még a Mikulás érkezését is fenyegeti. 

  További információk ezen a linken találhatók. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!