Már csillog és villog London legünnepibb kocsmája

Nemsokára eljön az év legcsodálatosabb időszaka. Ilyenkor megengedett, hogy hétfőn, kedden, szerdán és akár csütörtökön is nekiinduljunk a városnak, és beüljünk valahová inni egyet. Mindaddig amíg az alkoholtartalmú italunk forrón és gőzölögve érkezik elénk. Ha Londonban járnak, vagy a közeljövőben, az ünnepek alkalmával arra vennék az irányt, a Churchill Arms nevű bárt ne hagyják ki a programok közül - olvasható a www.timeout.com cikkében.

Churchill Arms, Kensington, nyugat LondonForrás: AFP/Leon Neal

Ez a pub ugyanis "London legünnepibb vendéglátóhelye" és karácsonykor olyan díszbe és fényárba öltözik, amit nem tud utánozni senki. Tudni kell róla, hogy év közben is szépen ki van cicomázva, virágládákkal és zöld növényekkel, de karácsonykor vannak igazán elemükben a tulajdonosok. A falakra és a tetőszerkezetre összesen 86 sorba ültetnek élő fenyőfákat, amiket aztán 22 500 izzóval csinosítanak ki. 

Aki lemaradna az égők november 20-i felkapcsolásáról, az se bánkódjon, mert a Kensington negyedben, Nyugat-Londonban található kocsma tart egy hivatalos switch-on (felkapcsolós) partit is december 5-én. A fényeket egy titkos vendég kapcsolja majd fel és lesz forralt bor, pite és éneklés is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek