A kastélyban hangolódhat a karácsonyra Gödöllőn

  A Gödöllői Királyi Kastély karácsony közeledtével ünnepi díszbe öltözik és adventi programok sokaságával várja a látogatókat. December 14-én és 15-én kerül sor a népszerű Adventi Kastélynapokra.

  A kastély hamarosan ünnepi fényekbe öltözikForrás: Wikipédia / Készítette: oPPÁRÉ - Indafotó

  A lovardában mindkét este zenei előadás várja a közönséget:

  14-én délelőtt Betlehemi éj címmel bábszínházi előadást lehet látni, délután pedig A három kismalac karácsonyát nézhetik meg a gyerekek. 16 órakor Csajkovszkij Diótörőjét adják elő a Díszteremben, ezt követően pedig színházi előadás lesz. Másnap is hasonló programokkal készülnek a szervezők.

  A karácsonyi időszakban egyébként a régimódi, meghitt karácsonyok hangulatába csöppenhetünk bele a Gödöllői Királyi Kastélyban. A kézműveseknél kézzel készült, egyedi karácsonyi díszeket és ajándékokat lehet majd vásárolni, de a kézműves foglalkozásokon akár magunk is készíthetünk ünnepi dekorációt.

  A vásárból nem maradnak ki a karácsonyhoz kötődő finomságok sem. Érdemes kisgyerekekkel is benézni a rendezvényre, hiszen a vendégek apraja interaktív mese-előadásokat nézhet meg - tudtuk meg az esemény programjából.

  Az ajánlóban látható kép illusztráció, forrása: Teri Virbickis/Shutterstock.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!