A kastélyban hangolódhat a karácsonyra Gödöllőn

A Gödöllői Királyi Kastély karácsony közeledtével ünnepi díszbe öltözik és adventi programok sokaságával várja a látogatókat. December 14-én és 15-én kerül sor a népszerű Adventi Kastélynapokra.

A kastély hamarosan ünnepi fényekbe öltözikForrás: Wikipédia / Készítette: oPPÁRÉ - Indafotó

A lovardában mindkét este zenei előadás várja a közönséget:

14-én délelőtt Betlehemi éj címmel bábszínházi előadást lehet látni, délután pedig A három kismalac karácsonyát nézhetik meg a gyerekek. 16 órakor Csajkovszkij Diótörőjét adják elő a Díszteremben, ezt követően pedig színházi előadás lesz. Másnap is hasonló programokkal készülnek a szervezők.

A karácsonyi időszakban egyébként a régimódi, meghitt karácsonyok hangulatába csöppenhetünk bele a Gödöllői Királyi Kastélyban. A kézműveseknél kézzel készült, egyedi karácsonyi díszeket és ajándékokat lehet majd vásárolni, de a kézműves foglalkozásokon akár magunk is készíthetünk ünnepi dekorációt.

A vásárból nem maradnak ki a karácsonyhoz kötődő finomságok sem. Érdemes kisgyerekekkel is benézni a rendezvényre, hiszen a vendégek apraja interaktív mese-előadásokat nézhet meg - tudtuk meg az esemény programjából.

Az ajánlóban látható kép illusztráció, forrása: Teri Virbickis/Shutterstock.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek